Завершення проекту: "Українка я маленька - українці батько й ненька".

Ось і підійшла до завершення робота над проектом "Українка я маленька - українці батько й ненька". Під час роботи було проведено багато різноманітних видів діяльності з дітьми, щодо розширення знань дітей про Україну, про державні символи, закріпилилися знання малюків про інтер'єр давнього українського житла та побуту українського народу, його звичаї та традиції. Вихованців було ознайомленно із старовинним українським посудом, українськими народними музичними інструментами, українською вишивкою. Під час проекту у дітей виховувалась любов до своєї країни, розпочинаючи з любові до рідного краю, через ознайомлення з історією Теребовлянщини, її відомими людьми та природою. Також формувалося у дітей поняття про рід, родину, родовід, родинне дерево, та про те, що сім'я це є часточка української спільноти.

Разом із дітьми було вивчено багато віршів, пісень, прислів'їв, прочитано цікавих легенд, та розповідей. На заняттях використано дуже багато нового дидактичного матеріалу.

До роботи в проекті були залучені всі працівники закладу, діти та батьки.

Висловлюємо щиру подяку за активну участь, вміння, високий педагогічний професіоналізм усім педагогам. Міцного всім здоров'я, творчих злетів, артистичних дітей та нових проектів.

Заключною частиною проекту було родинне свято: "Українка я маленька - українці батько й ненька" - на базі старшої групи, вихователь Пекарчук Наталія Ярославівна, та з участю усіх учасників проекту: працівників дошкільного закладу, вихованців та їх батьків під керівництвом музичного керівника Шафранович Марії Григорівни.

Свято було дуже цікаве, емоційне та насичене. На захід були запрошені заступник міського голови з гуманітарних питань, Колісник Людмила Миколаївна, та начальник відділу освіти, Климко Світлана Зіновіївна. Діти отримали від міського голови солодкі гостинці, та теплі слова подяки від начальника відділу освіти.

/Files/images/proekt/2903/DSCN6911.JPG

/Files/images/proekt/2903/DSCN6920.JPG

/Files/images/proekt/2903/DSCN6922.JPG

/Files/images/proekt/2903/DSCN6930.JPG

/Files/images/proekt/2903/DSCN6934.JPG

/Files/images/proekt/2903/DSCN6944.JPG

/Files/images/proekt/2903/DSCN6956.JPG

/Files/images/proekt/2903/IMG_20180329_121659.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 568

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.